Licht op autisme

Proefles Rots en Water voor volwassenen

 

In deze drukke tijd waarin wij leven, kan het voor ons als volwassenen soms goed zijn om stil te staan bij alles wat op ons afkomt en daarin bewuste keuzes te maken.

De ‘Rots en Water’ training leert je meer balans en grip op je leven te krijgen. Dat heeft een positief effect op jezelf, maar zeker ook op je omgeving!

 

Je opleiding, werk en/ of je gezin vraagt veel van je.  Hierdoor reageer je minder geduldig dan je zou willen, of ga je vaker over je eigen grenzen heen. Herken je dit?

Dan is onze Rots en Water training voor volwassenen iets voor jou!

 

Tijdens de Rots en Water training wordt gebruik gemaakt van lichamelijke oefeningen, gekoppeld aan bewustwordingsvragen.

Je leert de signalen van jouw lichaam beter (her) kennen. Je ervaart je eigen ‘basis’, je rust en krachtcentrum, waar je op terug kunt vallen als het om je heen hectisch is.

Door samen te oefenen leer je hoe je je grenzen duidelijk kunt aangeven en grenzen van anderen beter kunt leren aanvoelen. Daarnaast oefen je welk effect je houding en je gedrag heeft op anderen.  Soms is het beter om meer ‘Rots’ te zijn (sterk en krachtig), soms is het beter om meer ‘Water’ te zijn (flexibel, meebewegend).

 

Over ons

Wij zijn Evelien Westerbeek en Wendie Derks, beiden gecertificeerd Rots en water trainers. Daarnaast hebben we allebei een coachpraktijk. Sinds kort hebben we als trainers  onze krachten gebundeld. Vanuit onze brede ervaring en deskundigheid binnen zowel onderwijs als hulpverlening  willen we u graag laten ervaren wat de meerwaarde is van een Rots en Water training. 

Kijken of het iets voor jou is? Kom dan naar onze proefles, op maandagavond 14 mei 2018.

 

Data en kosten:

Proefles maandag 14 mei 2018,  €10,-

Volgende 5 lessen: 21 mei, 4 en 18 juni en 2 en 9 juli, kosten voor deelname €80,-

Alle lessen zijn van 20:00 tot 21:30

Locatie: Villa Sangha, Zutphensestraat 196, Brummen

 

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?  Aanmelden graag voor 1 mei.

Mail of bel naar:

Wendie Derks                                 info@dewending.nu                    06-40234519

Evelien Westerbeek                      lichtopautisme@gmail.com       06-18016150